Sunday, July 28, 2019

Hvordan velge et brudeslør som passer perfekt til brudekjolen

SHARE

Når man endelig har funnet den perfekte brudekjolen for bryllupet er det på tide å vurdere om man også ønsker brudeslør eller ikke.Det er ikke alle som velger å bruke brudeslør, men det kan være et utrolig vakkert tilbehør til kjolen om man velger riktig slør. Det finnes en rekke mulige slør å velge mellom, og særlig valg av lengde på sløret er noe man må prøve seg fra til. Det viktigste man må tenke på er at sløret komplementerer brudekjolen, og at de sammen gir et gjennomført resultat.


Finn et brudeslør med riktig lengde

Et av de viktigste punktene når man skal velge brudeslør er å finne ut hvilken lengde som vil passe til brudekjolen. Det finnes en rekke lengder å velge mellom, fra de mer diskrete til de lengste og mest dramatiske slørene. Blant lengdene som passer fint om man har en bryllupskjole i femtitallsstil finner vi kortere slør som stilene birdcage og blush. Disse er begge kortere slør, hvor slørene i blush-stil dekker ansiktet, men ikke noe mer.

Blant slørene som er noe lengre og en midt-imellom-variant finner vi slør i albuelengde og stilen fingertupp. Slør i albuelengde er noe lengre enn birdcage og blush slørene, men noe kortere enn fingertupp-slørene og rekker ned til albuen. Fingertupp slør er blant de mest populære stilene av brudeslør og passer godt til de aller fleste brudekjoler og silhuetter.

De aller lengste og mest dramatiske slørene er kapell og katedral. Kapell slør er et brudeslør som er like langt som brudekjolen og derfor kreves det også at man prøver seg frem for å finne et slør som passer til brudekjolen. For den mest dramatiske og elegante looken kan man velge et brudeslør med stilen katedral. Disse er de aller lengste slørene man kan velge og skal være like langt som etterslepet på brudekjolen. Dette er et slør som passer best om man har en større kjole med slep, men som kan være svært vakkert om man finner et brudeslør som passer kjolen.

Finn et slør som passer til budsjettet

Selv om brudeslør bare er et ekstra tilbehør kan de ofte koste relativt mye. Man bør derfor ha tenkt gjennom hvor mye man er villig til å betale for sløret på forhånd. Velger man et av de kortere slørene pleier disse gjerne også å koste noe mindre enn de lengste med mer stoff. Bestemmer man seg for en maks pris på forhånd vil det derfor være lettere å plukke ut de brudeslørene som vil være aktuelle, slik at man kan velge mellom disse og slipper å forelske seg i et slør som man ikke har råd til å kjøpe.

Prøv mange forskjellige slør

Ettersom brudeslør ikke er noe man ofte handler, har man også sannsynligvis lite erfaring med hvordan et slør ser ut på. Det kan derfor lønne seg å prøve ganske mange forskjellige brudeslør, for å danne seg et inntrykk av hvilke stiler som passer best til din utvalgte brudekjole.
SHARE

Author: verified_user

0 comments: