Monday, June 17, 2019

Vinkit, joiden avulla yllätä kaikki pitkässä mekossa

SHARE

Kauniit pitkät mekot kuuluvat juhlaan. Moni kuitenkin pelkää pitkän juhlamekon käyttämistä, koska ne herättävät liikaa huomiota eivätkä tunnu omilta päällä. Asiasta ei kuitenkaan kannattaisi kantaa huolta, sillä jokainen meistä näyttää hyvältä juhlamekossa, joka sopii omaan tyyliin ja tuntuu päällä hyvältä. Vinkkiemme avulla pääset yllättämään muut juhlavieraat kauniilla juhlamekollasi.


Valitse päälle yksivärinen juhlamekko.Juhlamekot näyttävät todella upeilta yksivärisinä. Päästä varpaisiin samaan väriin pukeutuminen on helppo tapa herättää huomiota ilman, että olemuksesta tulee yliampuva. Yksivärinen mekko palauttaa huomion olennaiseen ja näyttää pitkästä aikaa freesiltä viime vuosina nähtyjen värisekoitusten jälkeen. Yksivärinen punainen, oranssi, sininen, turkoosi tai violetti asu toimii kesän kaikissa juhlissa. Esimerkiksi punainen pitkä juhlamekko on kuin huutomerkki, joka ei jää keneltäkään huomaamatta. Päälle kannattaa tietysti valita väri, joka itseä imartelee parhaiten ja tuntuu päällä omimmalta.

Seksikäs kangas kääntää katseet.Erilaiset kankaat toimivat huomion herättämisessä loistavasti. On ihan eri asia pukeutua ilmavaan pellavaan kuin kropan kurveja nuolevaan satiiniin.Kankaan merkitys kannattaa siis pitää mielessä ostoksilla. Tällä hetkellä trendikkäitä ovat etenkin satiiniset slip on mekot, jotka tuntuvat päällä henkäyksen kevyiltä. Ne näyttävät erityisen hyvältä korkokenkiin ja näyttäviin korvakoruihin yhdistettynä. Myös pitsikangas toimii aina katseiden kääntäjänä ja näyttää hyvältä kaikkien päällä. Näyttävä tyyli syntyy yhdistämällä vaalea pitsimekko super värikkäisiin asusteisiin ja klassiseen mutta näyttävään meikkiin. Tänäpäivänämonen iloksi vähemmän on enemmän eikä juhlissa siis tarvitse enää näyttää joulukuuselta huomion herättämiseksi. Jos asusteet eivät ole juttusi, pelkkä näyttävä mekko kirkkaassa värissä riittää kääntämään katseet.

Hillitympi luottaa klassikoihin.Klassisesta tyylistä pitävä unohtaa trendit ja luottaa juhlassakin vaatekaapin klassikoihin. Kotelomallinen cocktail mekko toimii tilanteessa kun tilanteessa ja kirkkaassa värissä se herättää taatusti muiden juhlavieraiden huomion. Se ei turhaan ole vaatekaapin klassikko, sillä se todella pukee aivan kaikkia naisia. Kotelomekko on hyvä sijoitus jos haluaa ostaa vain yhden mekon, joka sopii kaikkiin juhliin. Myös pitkä helmainen juhlamekko on vaatekaapin klassikko, johon pukeutuminen harvoin kaduttaa jälkikäteen. Pitkät juhlamekot kauniilla ajattomilla leikkauksilla toimivat vuodesta toiseen ja ne voi aina uusilla asusteilla päivittää ajan trendeihin sopivaksi.

      Yksityiskohdat lisäävät mekon kiinnostavuutta.Useimmissa juhlatyyleissä juju on yksityiskohdissa.

Pitkät juhlamekot sisältävät usein jonkun yksityiskohdan, johon katseet kääntyvät. Sellainen voi olla esimerkiksi mielenkiintoinen leikkaus, upea käsin kirjailtu yksityiskohta tai jännittävä materiaali. 

Selästä avoimet mekot vievät hienostuneesti huomion paljaaseen ihoon. Niskan takaa suljettava yläosa taas vie huomion käsivarsiin ja kaulan alueelle. Käsin kirjaillut yksityiskohdat tekevät perusmekostakin kiinnostavan. Esimerkiksi käsin kirjaillut pitsimekot ovat täysin uniikkeja ja massasta erottuvia. Rohkeampi voi hienostuneiden yksityiskohtien sijaan räväyttää yllättävällä materiaalilla kuten vaikkapa mekkoon ommellulla lateksisella yksityiskohdalla tai höyhenistä tehdyllä yksityiskohdalla.

 Näyttävät asusteet viimeistelevät juhlatyyliin.Yksinkertainenkin mekko näyttää upealta ja herättää huomion, jos siihen yhdistää mielenkiintoiset asusteet. Tällä hetkellä kaikki asusteet ovat huippumuodikkaita, joten omaa juhlatyyliä on helppo päivittää näyttävin asustein. Suuret hiuskoristeet, kimaltavat korut ja pienet laukut toimivat näyttävässä juhlatyylissä loistavasti.

Näillä vinkeillämme takaat sen, että juhlatyylisi tullaan huomaamaan. Pitkä juhlamekko herättää taatusti muiden juhlavieraiden huomion, mutta jos pitkä mekko ei ole mieleesi voit huoletta pukeutua vaikkapa näyttävään cocktailmekkon. Näyttävän tyylin salaisuutena ovat kirkkaat värit, mielenkiintoiset leikkaukset ja materiaalit, kiinnostavat yksityiskohdat ja asusteet. Niillä ei voi mennä pieleen!
SHARE

Author: verified_user

0 comments: