Friday, June 14, 2019

Parhaat värit kesän bilemekoille

SHARE

Kesällä antaudutaan väreille. Mitävärikkäämpiä vaatteet ovat, sen parempi ja tämä pätee myös bilevaatteisiin. Kesällä baariin voi hyvin pukea päälle värikkäitä minimittaisia mekkoja, kauniissa jalokiviväreissa hohtavia satiinisia biletoppeja tai kauniita värikkäitä glitterikenkiä. Kerromme tässä jutussa, mitkä ovat tämän kesän trendikkäimmät värit, jotka sopivat kesäiseen bileiltaan loistavasti ja joita löytyy jokaisen verkkokaupan, mukaan lukien JJ’s House, valikoimasta.


 Punainen. Punainen on kirkkaiden värien klassikko, joka näyttää hyvältä vuodesta toiseen ja sopii kaikkiin vuodenaikoihin. Tällähetkellätrendikkäitä punaisen sävyjä ovat tulppaaninpunainen, kirsikanpunainen ja oranssiin taittava kirkas punainen. Tulppaaninpunainen kaftaanimekko näyttää upealta kesäisissä rantabileissä, joissa drinkkejäsiemaillaan aina auringon nousuun asti. 

Kirsikanpunainen biletoppi farkkuhameeseen yhdistettynä sopii rentoon tyttöjen iltaan heille, joita bilemekot ahdistavat. Jos bileiltaan kuuluu virallinen juhlavastaanotto, sopii siihen esimerkiksi oranssinpunainen iltapuku. Erilaiset väljät satiiniset iltapuvut ovat tällä hetkelle todella trendikkäitä ja ne saa helposti sopimaan omaan tyyliin asusteita vaihtamalla. Punaisiin vaatteisiin voi yhdistää kultaiset asusteet tai jonkin toisen kirkkaan värin, jolloin tyylistä tulee vieläkinjännittävämpi.

Oranssi. Oranssi on viime vuosienaikana noussut trendiväriksi vähän kuin yllättäen. Ennen monien ylenkatsoma väri on tällähetkellähuippu trendikäs ja oransseja vaatteita näkyy nykyään kaikkialla. 

Trenditietoiset tietävät, ettämuodikkain oranssin sävy tällähetkellä on kurkumanoranssi. Kaikkien tuntema huipputerveellinen ja runsaasti pigmenttiä sisältävä kurkuma on inspiroinut monia suunnittelijoita. Oranssia voi käyttää huolettaa kesän bileissä, silläväri imartelee upeasti ruskettunutta ihoa. Esimerkiksi ylisuuri minimalistinen kesämekko oranssina sopii hyvin kesän rentoihin bileisiin, joihin mennään suoraan biisiltä. Oranssin kumppanina toimivat ruskeat, punaiset ja vaaleat asusteet.

 Laventeli. Pastellivärit näyttävät viimein ajankohtaisilta myös kesällä. Laventelin violetti on noussut ryminällä trenditietoisten lempiväriksi ja sittä näkee nykyään sekä vaatteissa että kosmetiikassa. Se on nuorekas väri, joka sopii bilepukeutumisessa heille, jotka haluavat yllättää. Laventeli sopii parhaiten minimalistisiin bilemekkoihin, joiden jujuna on kiinnostava leikkaus tai jännää materiaali. Laventelin violettiin mekkoon sopii hyvin hopeat, punaiset, keltaiset tai mustat asusteet. Etenkin laventelin violetin ja keltaisen yhdistelmä on huippu trendikäs.

Keltainen. Oranssin kanssa trendikkäimpien värien tittelistä kilpailee myös keltainen. Tähän asti keltainen väri on tarkoittanut monelle vain kirkkaankeltaista, jota monikaan ei ole osannut käyttääomassa pukeutumisessaan. Tänä kesänä keltaisten värien valikoima on kuitenkin laajentunut ja trendikkäimmät tietävät, että tämän hetken trendikkäimmät keltaiset sävyt ovat kananmunan keltuaisen värinen vaalea keltainen, mango sorbetin värinen kirkas keltainen ja auringonkukan keltainen. Mika parasta, jokaiselle löytyy siis sopiva keltaisen sävy. 

Keltaiset kasarityyliset mekot näyttävillä hihoilla ovat muodin huipulla ja sopivat esimerkiksi terassibileisiin. Riehakkaaseen bileiltaan kaupungilla sopivat keltaiset kietaisumalliset minimekot. Keltaisen pariksi käy loistavasti oranssit, kultaiset ja punaiset asusteet. Myös trendikkäät puiset asusteet voi yhdistää keltaisiinbilemekkoihin rennon kesä tyylin luomiseksi. 

Neonvihreä. Tällä hetkellä useampi kuin yksi vihreän sävy on muodikas, mutta pitkästä aikaa kaikkein kiinnostavimmalta näyttää neonvihreä. Kaikkien pastellivärien ja huippunaisellisten värien joukossa neonvihreänäyttää virkistävältä ja inspiroivalta väriltä, jota ei kannata missata. Neonvihreä sopii heille, jotka haluavat kohahduttaa. 

Suosittelemme neonvihreän käyttöä etenkin huippunaisellisissa spagettiolkaimisissa bilemekoissa, ryhdikkäissä jakkumekoissa ja väljissä minimalistisesti leikatuissa polvipituisissa mekoissa. Neonvihreän punk henkisyyttä voi vähentää yhdistämillä asuun naiselliset asusteet ja meikin. Neonvihreän kanssa sopivat erityisesti mustan ja valkoisen kaltaiset perusvärit. Parhaimmalta neonvihreä näyttää kuitenkin yksinään ilman että siihen lisää muita väripakan värejä.
SHARE

Author: verified_user

0 comments: